DOGEO SRL TULCEA

Sisteme de instalații de limitare si stingere incendiu

Dogeo SRL Tulcea realizează lucrări de montaj pentru următoarele tipuri de instalații de limitare si stingere a incendiilor:
– instalații de stingere cu hidranți interiori;
– instalații de stingere cu hidranți exteriori;
– instalații de stingere cu sprinklere;

Experiența acumulata si profesionalismul echipei noastre, ne permit sa abordam lucrări cu un nivel ridicat de complexitate in acest domeniu.

DOGEO SRL TULCEA

Sisteme de instalații de limitare si stingere incendiu Tulcea

Sistemele de instalații de limitare si stingere incendiu au rolul de a asigura intervenția in prima instanța in cazul izbucnirii unui focar de incendiu, in vederea izolării cat mai rapide a acestuia si a împiedicării extinderii acestuia la spatiile învecinate pana la intervenția echipajelor de Pompieri, sau chiar stingerea acestora daca este posibil.
Aceste tipuri de instalații se executa in baza proiectului vizat de ISU conform normativelor in vigoare.

Sisteme de instalații de limitare si stingere incendiu – DOGEO SRL TULCEA

Mentenanta instalatii de detectie si stingere a incendiilor Tulcea

Orice sistem de detectie si alarmare la incendiu trebuie intretinut si verificat de catre o persoana sau o firma autorizata. Conform legilor in vigoare, sistemul trebuie verificat o data la 6 luni sau mult mai frecvent daca clasa de risc este foarte ridicata sau daca exista pericolul de vandalism asupra sistemului respectiv.

SC Dogeo SRL Tulcea va ofera servicii complete:

 • consultanta
 • proiectare
 • autorizare
 • instalare
 • mentenanta.

Pentru oferta personalizata, nu ezitati sa ne contactati si in cel mai scurt timp, unul dintre specialistii nostrii va va oferii toate detaliile necesare.

DOGEO SRL TULCEA

Sisteme de detecție la incendiu

Sisteme de Detectie Incendiu. Solutii tehnice oferite de DOGEO SRL TULCEA:

 • Centrale detecție incendiu adresabile sau convenționale;
 • Detectoare fum specializate;
 • Detectoare de temperatură, de monoxid de carbon, de flacără, de substanțe periculoase;
 • Module adresabile, repertoare și emulatoare, izolatoare de buclă, electromagneți și elemente de blocare acumulatori;
 • Sirene și indicatoare optice de semnalizare, butoane de panică.

Sisteme de detectie incendiu Tulcea.

Sistemele noastre anti incendiu conțin echipamentele de detecție incendiu și avertizare si functioneaza cu ajutorul semnalelor venite de la detectoarele de fum, de temperatură și de la butoanele de avertizare manuală a incendiului.

Sistemele  de detectie la incendiu montate de catre Dogeo SRL Tulcea, implică atât instalarea unei tehnici de ultimă generație de detecție a incendiului cât și proiectarea și montarea, acestea realizându-se de către specialistii și tehnicienii noștri din departamentul tehnic, toate operatiunile corespunzand diferitelor standarde cerute, precum IGSU, VdS, FM.

Pentru detectia la incendiu, Dogeo SRL ofera o gama completa de servicii clientilor nostri: Consultanta, Proiectare, Autorizare IGSU, Procurare echipamente Programare si Instalare.

IMPORTANT: Pentru a asigura functionarea continua si corecta, sistemul sau instalatia de detectie incendiu, trebuie VERIFICATA si INTRETINUTA PERIODIC.

DOGEO SRL TULCEA

Sisteme de desfumare si evacuare a gazelor fierbinți Tulcea

În spațiile mari, o realizare profesională a sistemului de desfumare este foarte importanta unde nu este posibilă o compartimentare, cum ar fi hale sau depozite, pentru a limita propagarea focului și unde căile de evacuare devin foarte vulnerabile.

Sistemele de desfumare minimizază riscul colapsului structurii clădirii prin evacuarea gazelor fierbinți și reduc pierderea vizibilității, pentru a facilita evacuarea persoanelor și intervenția eficientă a echipelor specializate.

Sisteme de desfumare si evacuare a gazelor fierbinți – DOGEO SRL TULCEA

Există două tipuri de desfumare: naturală și mecanică.
Desfumarea naturală se realizează prin tiraj natural și evacuarea fumului prin trape de desfumare decupate în partea superioară a fațadei sau în acoperiș (zenitale), compensând cu aer proaspăt prin grile de introducere de aer. În cazul desfumării mecanice, se impune instalarea unui sistem de exhaustare mecanică a fumului și a gazelor fierbinți și de introducere (tot pe cale mecanică) de aer proaspăt de compensare, pentru a preveni acumularea fumului rezultat dintr-un incendiu în orice spațiu subteran sau suprateran închis unde nu se poate face o desfumare naturală.

Functionarea sistemului de desfumare si evacuare a gazelor fierbinti si ce suport va poate oferi Dogeo SRL Tulcea:

 • Sistemul de desfumare este autorizat de către autoritățile competente in acest sens prin echipele specializate ale unităților teritoriale de pompieri
 • Specialiștii privind protecția împotriva incendiilor își vor prezenta acordul în cazul clădirilor mari de utilitate publică
 • Se vor face simulări de incendiu prin intermediul consultanților de specialitate
 • Constructorii și arhitecții vor consulta un expert în sisteme de desfumare

Sisteme de desfumare si evacuare a gazelor fierbinți – DOGEO SRL TULCEA

Tipurile de trape de fum disponibile pentru sistemele de desfumare sunt:

 • Trapă de fum electrică, cu un mecanism de deschidere acționat de un actuator electric alimentat la 24V.
 • Trapă de fum pneumatică, cu un mecanism de deschidere format dintr-un piston pneumatic ce este acționat cu gaz (CO2). Deschiderea se poate realiza prin impuls pneumatic, prin intermediul unei țevi de cupru și o butelie de CO2 sau prin impuls electric (24V).
 • Trapă de fum pirotehnică, cu un mecanism de deschidere format dintr-un ax metalic introdus într-o teacă la baza căreia este montată o încărcătură explozibilă. Deschiderea se poate realiza prin impuls pneumatic, prin intermediul unei țevi de cupru și o butelie de CO2 sau prin impuls electric (24V).
 • Trapă de fum mecanică, cu un mecanism de deschidere format dintr-un tandem de 2 sau 3 resorturi (telescoape) oleo-pneumatice, comprimate cu gaz. Deschiderea se poate realiza prin impuls pneumatic, prin intermediul unei țevi de cupru și o butelie de CO2 sau prin impuls electric (24V).

Aceste opțiuni tehnice pot fi alese în funcție de necesitățile specifice ale spațiului pentru a asigura o funcționare eficientă a sistemelor de desfumare.

Doresti sa afli mai multe detalii sau ai nelamuriri? Ia legatura cu un specialist Dogeo!

Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri.